Osi za prikolice in kolesne zavore

Osi za prikolice

Os je ključen element dobro delujoče prikolice oziroma počitniške prikolice. Kadar je os poškodovana, obrabljena ali razjedena, jo je treba zamenjati. Če je na prikolici z zavorami treba obnoviti kolesne zavore, je v večini primerov namesto popravila stare in obrabljene osi najbolje in najceneje zamenjati celotno os z zavorami.

Osi za prikolice z zavorami in brez zavor

Podjetje Valeryd ponuja osi številnih proizvajalcev in različnih dimenzij za prikolice z zavorami in za prikolice brez zavor. V zelo redkih primerih, ko os za vašo prikolico ali počitniško prikolico ni na voljo, lahko po naročilu izdelamo tako, ki jo potrebujete. V takem primeru stopite v stik z nami in dogovorili se bomo glede roka dobave in cene.

Kompleten paket osi za prikolice

V naši ponudbi za trg najdete tudi kompletne pakete osi za prikolice, ki vključujejo osi, spojne dele in dele za prenos zavorne moči.

Podjetje Valeryd prav tako ponuja E osi za prikolice z zavorami in brez zavor.
Osi za prikolice brez zavor:
Imamo osi za prikolice brez zavor s težo od 750 do 1000 kg.
Osi za prikolice z zavorami:
Imamo osi za prikolice z zavorami s težo od 750 do 1800 kg.

Na kaj morate biti pozorni pri izbiri osi za prikolico ali počitniško prikolico?

Kdo je proizvajalec vaše trenutne osi? Če ne veste, lahko preverite na kolesnem pokrovu, na ploščici, pritrjeni na telo osi, ali na zadnji strani zavorne sidrne plošče. Nato poizvedite, katere spojne dele imate. Na koncu morate preveriti, kakšna je skupna teža vaše prikolice in kakšne so mere A, B in C. Ko pridobite vse te podatke, izberite os istega proizvajalca, ki ima enake mere in dovoljeno najvišjo težo, ki ustreza skupni teži vaše prikolice ali je eno stopnjo nekoliko višja. Prav tako ne pozabite preveriti premera zavor.

Podjetje Valeryd lahko postane vaš partner, ki vam bo s strokovnim znanjem in izkušnjami pomagal pridobiti natanko tiste rezervne dele, ki jih potrebujete vi oziroma vaše podjetje. Pri tem se lahko zanesete, da bomo v vseh korakih spoštovali vaše želje.