Vlečne sklopke in naletne zavore za prikolice in počitniške prikolice

Ali potrebujete vlečno sklopko ali naletno zavoro za svojo prikolico? Najdete jo lahko pri podjetju Valeryd. Proizvajamo naletne zavore visoke kakovosti in vlečne sklopke, ki ustrezajo večini počitniških prikolic in prikolic na trgu. Z nami ste lahko na svojih potovanjih povsem brez skrbi.

Vlečne sklopke

V ponudbi podjetja Valeryd so tudi vlečne sklopke za prikolice z zavorami, ki so težke od 750 do 3500 kg, in za prikolice brez zavor, težke od 750 do 1200 kg. Če niste prepričani, ali je določena vlečna sklopka primerna za vašo prikolico, lahko hitro najdete odgovor. Vse, kar morate storiti, je, da preprosto pobrskajte po naši spletni strani.

Naletne zavore

Včasih so tehnološke rešitve tako učinkovite, da nas kar presunejo – ena takih je tudi naletna zavora. Tovrstna zavora upočasni prikolico s pomočjo njene lastne teže. Naletne zavore podjetja Valeryd so odlične za prikolice z zavorami in počitniške prikolice s težo od 950 do 3500 kg.

Več informacij:

Naletna zavora je pritrjena na avtomobil s pomočjo kljuke. Tehnična zasnova omogoča namestitev priklopa znotraj cevi, ki se lahko premika naprej in nazaj, kar pomeni, da se v primeru aktivacije zavor avtomobila aktivira tudi naletna zavora. Naletna zavora in kolesne zavore so povezane s pomočjo posebnih delov za prenos zavorne moči. Sila, ki nastane, se iz cevi naletne zavore prenese na kolesne zavore prek kablov in palic. Sila, ki nastaja v naletni zavori, aktivira zavorni mehanizem v kolesnih zavorah. Nato pride do trenja med zavornim bobnom, ki je pritrjen na kolo, in zavornimi čeljustmi. Zaradi tega trenja se hitrost prikolice zmanjša in vozilo se upočasni. Genialna rešitev, ki resnično olajša potovanje iz točke A do točke B.