Pomožna kolesa in podpore noge za prikolice in počitniške prikolice

Pomožna kolesa in podporne noge so odlična rešitev. Izjemno pomembna so za varnost vaše počitniške prikolice ali prikolice. Pomožno kolo se na primer uporablja zelo pogosto. Zaradi tega je zelo pomembno, da so pomožna kolesa in podporne noge najboljše kakovosti. Le tako se boste lahko počutili varno, ko boste na poti s prikolico oziroma tudi ko bo vozilo mirovalo.

Pomožna kolesa

Kot smo že omenili, je pomožno kolo izjemnega pomena za vašo prikolico. Priklapljanje in premikanje prikolice ali počitniške prikolice bo z dobrim pomožnim kolesom veliko lažje. Povsem razumljivo je, zakaj je to tako pomembno, zato mora biti ta del še posebej dobro vzdrževan, da ohranja svojo najvišjo zmogljivost. Če ga boste ohranjali v dobrem stanju in ga pravočasno zamenjali, kadar bo treba, se bo vaše transportno vozilo dobro oprijemalo cestišča in varno stalo na mestu.

Podporne noge

Podporna noga je, kot izhaja že iz njenega poimenovanja, noga, ki zagotavlja podporo in stabilnost prikolice ali počitniške prikolice. Zelo pomembno je, na kakšni površini stoji vaše vlečeno vozilo. Priporočamo, da prikolice ali počitniške prikolice ne postavljate na kakršnokoli površino, saj obstajajo omejitve zmogljivosti podpornih nog. Podporne noge niso namenjene temu, da bi nosile celotno težo počitniške prikolice ali prikolice. Upoštevajte, da morate parkirati svoje vozilo na primerno površino ne glede na to, ali bo tam stalo dlje ali le za kratek čas.